DIN NYE

TOMANNSBOLIG


Boligen nærmest postkassa er ledig, og har visning etter avtale i hele sommer. Ta kontakt!

+ GARASJE

Leveres med pen og praktisk garasje. Kjøper kan velge denne vekk etter avtale om ønskelig.

ROBOT

GRESSKLIPPER

En gratis Bosch Indego 400 robot gressklipper, fiks ferdig installert, ved kjøp innen 15.august!


Bosch Indego 400 leveres av Byggi EvjeTomannsbolig i Hornåsen boligfelt

Leveres nøkkelferdig i 1.etg, samt klar til plating på vegg i 2.etg.


Beskrivelse av boligene

Sira er en vertikaldelt tomannsbolig tilpasset flat tomt med et totalt bruksareal på 112 kvadratmeter per boenhet. Fire soverom som standard, bad/vaskerom i hver etasje, fire innvendige boder for god lagringsplass og en romslig kjøkken- og stueløsning, gjør Sira en ideell bolig for familier med flere barn.

Stuen er lys og luftig - og med terrassedøren åpen kan store og små enkelt ta hagen i bruk i sommerhalvåret. Andre etasje er soveromsavdelingen, men her finner du også en praktisk gang med stort potensiale. Settes det inn et takvindu i gangen, kan den innredes som lekeområde, lesekrok, hjemmekontor eller liknende - mulighetene er mange!


Vi trekker ut en heldig vinner blant alle som forteller oss at de ønsker seg en Bosch robot gressklipper, av samme type som kjøper av denne nye tomannsboligen får. Akkurat som for kjøper, så er dette kun gyldig ved et eventuelt salg innen 15. august. Facebook har ingen tilknytning til oss eller denne kampanjen, bortsett fra at vi kjører denne "konkurransen" via Facebook-siden vår. Vi setter pris på at du følger oss der, deler oss med andre, og ikke minst forteller oss at du ønsker en av disse gressklipperne - da blir du nemlig med i konkurransen. Lykke til!